INFO

 

Fotoshoot

Je pakt regelmatig je smartphone om mooie, grappige of ontroerende momenten vast te leggen. En hoe vaak zie je later de foto’s terug en dan is de kwaliteit toch minder dan gedacht; de belichting is niet goed, of je hebt net iets te vroeg of juist te laat op het knopje gedrukt. Jammer!

Een fotoshoot gefotografeerd door een professionele fotograaf is leuk om te laten maken, te krijgen en om te geven. In de studio, op locatie, buiten of thuis, de mogelijkheden zijn legio. Vertel mij jouw wensen en we gaan hiermee aan de slag.  

Een fotoshoot met opa en oma, broers en zussen, ouders of juist met je eigen gezinnetje of vrienden. Ik maak graag een mooie fotoserie van jou en je dierbaren.

Achter de camera zorg ik ervoor dat iedereen op zijn of haar gemak is en zoek ik met mijn camera jullie mooiste momenten.

 

Speciale momenten vragen om speciale aandacht;

zwangerschap en newborn reportage, cakesmash fotoshoot, fotofeestje / partijtje, trouwreportage

Vul het contactformulier in om de betreffende info aan te vragen

 

 

 

TARIEVEN

Elke fotoshoot is uniek!

Ik neem ruim de tijd voor jullie zodat iedereen op z'n gemak op de foto staat, meestal zijn we 1 a 1,5 uur bezig. In die tijd maken we allerlei verschillende foto’s, je kan van te voren aangeven als je bepaalde wensen hebt, maar vaak komen we gaandeweg op leuke ideeën! Het basispakket kost €195,- en daarbij zit het volgende inbegrepen:

* luxe fotoshoot tot 4 personen

* per extra persoon of dier + €7,50

* 40 á 70 foto's digitaal lage resolutie, via wetransfer

Ik denk graag met jullie mee zodat jullie straks iets aan de muur te hebben waar jullie enorm trots op zullen zijn :-) 

Voorbeelden van bijvoorbeeld hout, glas of beton of een mooi ingelijste foto heb ik in de studio.  Als je een foto maakt van de plaats waar je iets zou willen hangen dan kan ik daarover meedenken.

Een digitale bestand in hoge resolutie is te bestellen voor €49- per stuk,

5 bestanden voor €129, 10 bestanden voor €179.

Liever de hele reportage in hoge resolutie? Dit kan ik aanbieden voor €299

 

 

 

WERKWIJZE

Wil je een afspraak maken of heb je vragen, bel 06-52305637 of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Op het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt voor een fotoshoot, ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin onze afspraken voor de shoot en eventuele bijzonderheden. Daarbij krijg je ook een routebeschrijving en een bijlage met handige tips en weetjes over de fotoshoot. Denk hierbij aan kledingkeuze, make-up en andere praktische zaken.

Na de fotoshoot duik ik de studio in. Hier zal ik een selectie maken van de leukste en mooiste foto’s en deze ga ik stuk voor stuk bewerken. Dit is een tijdrovende klus en afhankelijk van het aantal foto’s gaat hier maximaal 7 (werk)dagen overheen. Wanneer de foto’s gereed zijn, krijg je van mij de beelden via WeTransfer.nl. De ontvangen bestanden zijn geschikt om af te drukken op formaat 10x15cm. Wil je de foto’s groot laten afdrukken, dan heb je een groter bestand nodig. Wil je het beeld in hoge resolutie dan is dat per foto €50,-. Afdrukken kunnen ook bij mij besteld worden, prijzen vanaf €12,-

Natuurlijk denk ik graag met jullie mee voor een geweldige eyecatcher aan jullie muur. Geef jullie wensen door of maak een foto van jullie interieur en ik maak iets dat waar iedereen jaloers op zal zijn.

M'N SHOOT

Vul de pincode die jullie via de mail hebben gekregen hieronder in en klik op "open site"

Heel veel plezier met het bekijken van jullie foto's!

 

PASFOTO'S

 Pasfoto's voor officiële documenten of natuurlijk zomaar!

Een pasfoto nodig voor je rijbewijs of paspoort?

Elke donderdagmiddag en avond zijn wij geopend van 16u tot 19u en kun je zonder afspraak binnenlopen. Op andere dagen en tijden werk ik op afspraak.

Liever een pasfoto’s laten maken op locatie? Ook dit is mogelijk met de mobile fotostudio. Bel voor meer informatie of voor een afspraak.

 

Prijzen pasfoto's:

1 set van 4 pasfoto's kost €10,-

elke set van 4 kost €5,- extra.

De pasfoto ook digitaal ontvangen? Dat kan voor €5,- extra.

 

Prijzen pasfoto's op locatie:

1 set van 4 pasfoto's vanaf  €25,-

elke set van 4 kost €5,- extra.

De pasfoto ook digitaal ontvangen? Dat kan voor €5,- extra.