REPORTAGE

BEDRIJFSREPORTAGE

Op locatie fotograferen is ontzettend leuk. Ik mag tenslotte in de keuken kijken van de organisatie en over de schouders meekijken van de medewerkers. Met mijn camera ga ik op zoek naar mooie beelden van het bedrijf, de producten of diensten en de mensen die er werken. Ik maak als het ware een corporate story, een verhaal over de organisatie maar dan met foto’s.

Voor een bedrijfsreportage is het belangrijk dat wij vooraf met elkaar doorspreken met welk doel de foto’s worden gemaakt. Waar ga je ze voor gebruiken? Denk hierbij aan brochures, website, mailing, presentaties of andere uitingen. Welke boodschap wil je overbrengen met de foto’s?  En welke setting, sfeer en toon past hierbij? Dit zullen we vooraf allemaal bespreken en in kaart brengen om tot een goed eindresultaat te komen. 

Je hebt al een mooie reportage voor €495,-* all-in. Neem voor details contact op via foto@fotografielavinia.nl

*exclusief 21% BTW

Op het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt, ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin onze afspraken voor de shoot en eventuele bijzonderheden. Daarbij krijg je ook een bijlage met handige tips en weetjes over de fotoshoot. Denk hierbij aan kledingkeuze, make-up en andere praktische zaken.

Ik werk (of heb gewerkt) voor onder andere:

Rabobank Leiden-Katwijk /  Monuta (oa Leiden, Zoetermeer) / Gemeente Alphen aan den Rijn / Unity FM / Rudeboy Media / Bakker & Neve notarissen / Borsboom accountants / Prinses Beatrixfonds / ActiVite / De Kapperz / Stichting Gezond  / UWV

 

bekijk meer voorbeelden