PROFIEL

PROFIELFOTO 

Je wilt als professional zo goed mogelijk voor de dag komen en dat wordt met een profielfoto nogal eens vergeten...die eerste indruk kan je maar 1 x maken! Laat daarom jouw profielfoto ook aan een professionele fotograaf over.

In mijn ruime fotostudio in Hazerswoude-Dorp maak ik, na het bespreken van je wensen, een mooie serie profielfoto’s.

* half uur fotografie in de studio

* inclusief 4 geretoucheerde foto's naar keuze

* verschillende kledingwissels

* perfect om je profiel up te daten

€195,00 

* extra geretoucheerde foto's voor €27,50 per stuk

Grotere groepen of bedrijven vanaf 5 personen kunnen contact opnemen voor een offerte op maat. Overal is wel een plek te creëren om goede profielfoto’s te kunnen maken. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Op het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt, ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin onze afspraken voor de shoot en eventuele bijzonderheden. Daarbij krijg je ook een routebeschrijving en een bijlage met handige tips en weetjes over de fotoshoot. Denk hierbij aan kledingkeuze, make-up en andere praktische zaken.

 

Ik werk (of heb gewerkt) voor onder andere:

Rabobank Leiden-Katwijk /  Monuta (oa Leiden, Zoetermeer) / Gemeente Alphen aan den Rijn / Unity FM / Rudeboy Media / Bakker & Neve notarissen / Borsboom accountants / Prinses Beatrixfonds / ActiVite / De Kapperz / Stichting Gezond  / UWV

     

bekijk meer voorbeelden